Een Nederlands product.  

Lees meer over het ontstaan van de succesvolle Ekolectric. Ontwikkeld in Delft.

Ekolectric - Over ons

De motivatie

Elektrisch rijden moet toegankelijker worden, dus de aanschafprijs moet omlaag met behoud van kwaliteit. Met dit idee is Accenda aan de slag gegaan om de juiste kennis bij elkaar te brengen om dit te realiseren. “De betrokkenheid vanaf het eerste uur vanuit de  MBO, HBO en WO onderstrepen het educatieve- en onderzoek karakter, met de Ekolectric als prachtige resultaat project” zegt initiatiefnemer John Seiffers..

Achter de ontwikkeling van de Ekolectric zit een heel verhaal. Een verhaal waar de initiatiefnemers graag over vertellen. Neem eens contact op met de initiatiefnemers om dit prachtige product te leren kennen. 

Een Nederlands product van Accenda.

Winnaar Pro-Motor Award

Met trots kunnen we melden dat het Project Ekolectric de Pro-Motor Award 2016 heeft gewonnen. Een mbo-hbo-wo-ketenoverschrijdend project waarin Accenda B.V. initiator is om samen met gemeente en onderwijs te werken aan elektrisch rijden en techniekonderwijs.

Ekolectric - Over ons

Partners Ekolectric

Bij de ontwikkeling van de Ekolectric zijn vele mensen, bedrijven en organisaties betrokken geweest. Het is voor een ieder mogelijk om meer te weten te komen over het project. De initiatiefnemers vertellen graag over:

  • de start van het project
  • de betrokken partners
  • de ontwikkeling van de Ekolectric
  • de oplevering van de Ekolectric
  • de toekomst van de Ekolectric

Geinteresseerden kunnen een demonstratie van de Ekolectric bijwonen aan de TU-Delft Science Centre. Neem hiervoor contact op per mail of telefonisch. 

Ekolectric - TU Delft
Ekolectric - Delft
Ekolectric - Hogeschool Rotterdam
Ekolectric - De Haagse Hogeschool
Ekolectric - ROCMondriaan
Ekolectric - Energy club
Ekolectric - Rabobank
Ekolectric - Centurion Akku