Bent u de volgende? 

Hét nieuwe alternatief van duurzaamheid in uw organisatie. 

Ekolectric - Partner worden

Ekolectric: multi inzetbaar bij duurzaamheidsprojecten

Accenda is het bedrijf achter de Ekolectric. Uit de praktijk is al gebleken dat de Ekolectric multifunctioneel is. De Ekolectric past in duurzaamheidsprojecten van bedrijven, overheid en andere instanties die snel en effectief de stap willen maken naar duurzame oplossingen. 

De Ekolectric is het ideale duurzame product om elektrisch rijden door te voeren binnen de organisatie. 

De mensen achter de Ekolectric nodigen dan ook iedereen uit om eens kennis te komen maken. Op een informele wijze wordt u bekend gemaakt met de Ekolectric en de multifunctionele toepassingen. 

Belt of stuurt u ons een e-mail? Ons team heeft iets heel interessants te laten zien. 

Ekolectric - Partner worden

Het wagenpark eenvoudig 'groen' maken.

Bent u die fleetmanager die de taak heeft om het wagenpark effectief en eenvoudig 'groen' te maken? Met de Ekolectric bieden wij oplossingen om uw wagenpark te voorzien van elektrisch rijden. Als fleetmanager kunt u bij ons rekenen op:

  • uitgebreide demonstratie
  • ondersteuning implementatie
  • kennisdeling

Als u verantwoordelijk bent voor een wagenpark, dan nodigen wij u uit om de voordelen van de Ekolectric eens te komen bekijken. 

 

Ekolectric - Partner worden

Ook wij zoeken collega-innovators

Ben u ook actief in de automotive-branche en op zoek naar een oplossing voor uw netwerk rond elektrisch rijden? Ons team van Ekolectric wil u graag als nieuwe partner hebben. De Ekolectric is in constante ontwikkeling, waarbij kennisdeling een belangrijke factor is. 

Heeft u als innovator meer vragen over onze Ekolectric, schroom dan zeker niet om contact met ons team op te nemen. Wij delen graag informatie en horen graag uw expertise! 

Ekolectric - Partner worden

Bent u bezig met duurzaamheid binnen de overheid? 

Het team van de Ekolectric heeft veel ervaring met het duurzaamheidsbeleid van de overheid. De Ekolectric wordt vanuit overheidswege ook gestimuleerd. Bent u binnen de rijksoverheid, de provincie of de gemeente actief met duurzaamheid? Dan komen wij graag met u in contact als beleidsmedewerker of projectmanager. 

Ons team heeft veel kennis op het gebied van automotive, duurzaamheid en schoon rijden en het toepassen van de techniek in de praktijk. Ziet u binnen uw gemeentegrenzen al alle voertuigen elektrisch rijden? Het is mogelijk met de Ekolectric. 

Belt of mailt u ons om onze kennis mee te nemen in uw beleidsdocument? 

Ekolectric - Partner worden

Als vervoerder, transporteur, logistiek bedrijf groen rijden. Ekolectric is de oplossing. 

Het team van Ekolectric weet als geen ander hoeveel er bij komt kijken om groener te rijden. Overheidsverplichtingen en aanwijzingen, kosten voor alternatief rijden etc. etc. Bij de Ekolectric zijn we dit bij de ontwikkeling allemaal tegengekomen. 

Wij zijn voor u als vervoerder, transporteur of logistiek bedrijf een goede gesprekspartner. Samen verkennen we de mogelijkheid om stapsgewijs uw wagenpark om te vormen tot een duurzaam en mileuvriendelijk wagenpark. 

Durft u de stap te maken om u eens te verdiepen naar echt schoner rijden via een eenvoudige oplossing?